Johnny de Mol___________Johnny de Mol____________(Foto: Wikimedia Commons)
Een open brief aan Johnny de Mol:

“Hoi Johnny……...toevallig schrijf ik in mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” over een groepje vrienden, die een tattooshop hadden bezocht.
(Foto: Martin Cuijpers)
Nu zie ik op internet, dat je ook samen met vrienden een tattooshop bezocht hebt en een tattoo op je kuit hebt laten zetten.

Daarom heb ik een verzoekje……..
(eigenlijk een dringend verzoekje)..........Please…..Please…..kun je het artikel “Tattoo Donor for Donor Organs” lezen in de Blogger: www.firsttartoodonations.com.....?

Jouw donatie van een tattoo zou een geweldige stimulans zijn voor de op te richten Tattoo Donor Foundation 

Ikzelf ben geen zakenman…...zelfs geen echte schrijver…...maar beschik over duizenden ideeën om patiënten , die op donororganen liggen te wachten te helpen en om de toekomstige stichting één van de best werkende benefiet-instelling ter wereld te maken.

Normalerwijze heb is geen haast…..maar besef, dat er nu echt spoed van gemaakt moet worden. Dagelijks sterven nog steeds patiënten door het gebrek aan donororganen.

Door de stichting zullen voldoende donoren zich melden.! Je zult versteld staan van het succes.

Tussen haakjes.... tegenwoordig is het mogelijk om een Tattoo aan het goede doel te doneren omdat ik de EERSTE Tattoo Donor Card in de wereld uitgevonden heb. 

Alvast bedankt voor je kostbare tijd…...en hoop je spoedig te spreken…...
Martin Cuijpers .”

Wordt vervolgd……

En tussen haakjes.....als je eens een keer jezelf een echte piraat wilt voelen.....(als in de "Pirates of the Caribean".....dan nodig ik je uit om een keer met ons te komen zeilen op de Galeon Andalucia of de replica van de Santa Maria van Columbus.
(Foto: Martin Cuijpers)

Zie voor een uitvoerig verslag over deze UNIEKE wereldreis  voor het goede doel....die hopelijk 10 jaar gaat duren..... het artikel "Galeon" in de Blogger galeonship.com

(Foto: Martin Cuijpers)

(Eerste keer gepubliceerd 20-2-2019)Reacties

Populaire posts van deze blog

Tattoo Donor for Donor Organs

TATTOO DONOR TATTOOS